Peruskurssi aikuisille ja nuorille helmikuussa

Olipa tavoitteesi opetella itsepuolustusta, kasvattaa kuntoa ja parantaa kehonhallintaa, kokeilla ja oppia uutta, saada uusia kavereita… Tämä on sinulle juuri sopiva ja edullinen harrastus!

Järjestämme lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun (BJJ) intensiivikurssin 21.-23.2.2019. Kurssin hinta on 30 €. Brasilialainen jujutsu ja lukkopaini sopii ihan jokaiselle aikuiselle ja nuorelle kuntotasosta, koosta, iästä ja taustasta riippumatta. Meillä harjoittelee miehiä, naisia, tyttöjä ja poikia kaikista ikäryhmistä. Nuoret ja aikuiset harjoittelevat pääosin samoilla vuoroilla, pienemmille junioreille on omat vuoronsa. Tarjonnan näet treeniaikataulustamme.

Intensiivisellä peruskurssilla opit laadukkaassa ohjauksessa perusteet lajin mattotekniikoihin. Kurssilla opettelemme erilaisia lajille ominaisia positioita, liikkumista ja lopetuksia. Peruskurssin jälkeen opetus jatkuu helposti lähestyttävissä ohjatuissa harjoituksissa. Kurssin ohjaajina toimivat CFO Grappling Teamin kokeneet valmentajat.

Halutessasi voit tulla tutustumaan treeneihimme etukäteen milloin tahansa joko osallistumalla tai seuraamalla sivusta. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Kurssin hintaan kuuluu peruskurssi ( 3 opetuskertaa ) sekä kaikki lukujärjestyksen mukaiset treenit maaliskuun loppuun asti! Tämän jälkeen kuukausimaksu on aikuisilta 30 € / kk, nuorilta 25 €/kk. Seuran jäsenmaksu on 50 €/vuosi. Katso tarkemmat tiedot ja vaihtoehdot hinnastostamme.

Hinta: 30 €, sis. treenit maaliskuun loppuun asti

Treeniajat

Torstai 21.2.                                 klo 17.00 – 18.30

Perjantai 22.2.                             klo 17.00 – 18.00

Lauantai 23.2.                              klo 13.00 – 15.00

Paikka: Oulun Uimahallin judosali, Pikkukankaantie 3. Olethan hyvissä ajoin paikalla.

Varustus: Kulutusta pelkäämätön sisäliikuntavarustus ja juomapullo. Yläosan olisi hyvä olla sellainen, että se peittää olkapäät. Ei vetoketjullisia vaatteita eikä koruja. Kynnet lyhyeksi leikatut, pitkät hiukset kiinni ilman pinnejä tai muuta sellaista, mikä voi vahingoittaa sinua tai muita treenaajia. Tatamilla ollaan avojaloin, joten huolehdithan hygieniasta ja käytät tatamin ulkopuolella sandaaleita tai suojaat jalkasi jotenkin muuten.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: cfograpplingteam@gmail.com

Lajista:

Brasilialaisen jujutsun lajikuvaus Suomen BJJ-Liiton sivuilta tästä linkistä. Lukkopaini on kuin brasilialaista jujutsua, mutta ilman jujutsussa käytettävää gi:tä. Lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun ottelusäännöissä on pieniä eroavaisuuksia, mutta tekniikat ovat molemmissa hyvin samanlaisia. Harjoittelijan siis kannattaa treenata vaihtelevasti niin puku päällä kuin ns. lukkopainivarusteissa. Alkuun pääset ihan hyvin tavallisilla sisäliikuntavarusteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: