Brasilialaisen jujutsun ja lukkopainin peruskurssi alkaa 17.8.

Järjestämme brasilialaisen jujutsun (BJJ) ja lukkopainin peruskurssin elokuussa. Kurssin hintaan kuuluu lukujärjestyksen mukaiset treenit syyskuun loppuun asti. Harrastuksena ja kuntoilumuotona brassijujutsu ja lukkopaini sopii kaikille kuntotasoon, ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Tämä peruskurssi on suunnattu ensisijaisesti aikuisille ja yli 15-vuotiaille. Kurssilla opit erilaisia lajille ominaisia positioita, liikkumista ja lopetuksia. Peruskurssin jälkeen harjoittelu jatkuu helposti lähestyttävissä ohjatuissa harjoituksissa vaikka viikon jokaisena päivänä. Kurssin ohjaajina toimivat CFO Grappling Teamin kokeneet valmentajat, joilla on brasilialaisen jujutsun ruskeat vyöarvot.

Treeniajat lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-13
17.8. ja 18.8.
24.8. ja 25.8.
31.8. ja 1.9.

Tunneilla kerrataan paljon joten ei haittaa, jos et voi osallistua ihan jokaiselle kerralle. Ensimmäisen viikonlopun jälkeen voit myös jo osallistua joihinkin lukujärjestyksen mukaisiin treeneihin. Lisätiedot soveltuista tunneista peruskurssin vetäjiltä kurssin alussa.

Paikka: Uusikatu 35, samassa tilassa yhteistyökumppanimme Kickboxin Team Oulun kanssa. Kulku rakennuksen päädystä Nummikadun puolelta. 

Hinta: 70 €, sisältää treenit syyskuun 2019 loppuun asti. Saat laskun mukaasi ensimmäisellä kerralla jolloin voit myös päättää, haluatko jatkaa harjoittelua.

Varustus: Hyvä mieli ja into uuden oppimiseen. Kulutusta pelkäämätön sisäliikuntavarustus ja juomapullo. Yläosan olisi hyvä olla sellainen, että se peittää olkapäät. Ei vetoketjullisia vaatteita eikä koruja. Kynnet lyhyeksi leikatut, pitkät hiukset kiinni ilman pinnejä tai muuta sellaista, mikä voi vahingoittaa sinua tai muita treenaajia.

Ilmoittautuminen: cfograpplingteam@gmail.com tai ilmesty ensimmäisellä kerralla paikalle

Lisätiedot: cfograpplingteam@gmail.com, p. 044 967 7832 tai 044 240 8656 (jos puheluusi ei vastata, soitamme myöhemmin takaisin tai voit myös lähettää viestin)

Brasilialaisen jujutsun lajikuvaus Suomen BJJ-Liiton sivuilta tästä linkistä. Lukkopaini on kuin brasilialaista jujutsua, mutta ilman jujutsussa käytettävää gi:tä. Lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun ottelusäännöissä on pieniä eroavaisuuksia, mutta perustekniikat ovat molemmissa hyvin samanlaisia. Harjoittelijan siis kannattaa treenata vaihtelevasti niin gi päällä kuin ns. lukkopainivarusteissa. Alkuun pääset ihan hyvin tavallisilla sisäliikuntavarusteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: