Hinnasto ja ohjeet

Aikuiset                     30 € / kk

Juniorit ja nuoret    25 € / kk

10 kerran kortti       100 €, opiskelijat ja eläkeläiset 70 €

 

Jokainen kuukausimaksulla treenaaja maksaa myös seuran jäsenmaksun 50 € / vuosi. Jäsenyydestä huolimatta voit esimerkiksi kisoissa edustaa mitä tahansa seuraa.

Satunnaiset vierailijat ovat aina tervetulleita. Treeneihimme saa myös tulla tutustumaan ilmaiseksi ja kaiken tasoiset treenaajat ovat tervetulleita lajitaustasta ja tasosta riippumatta. Voit tulla tutustumaan, vaikka sinulla ei olisi minkäänlaista kokemusta tai peruskurssia käytynä. Me kyllä kerromme ja opetamme!

Jäsenmaksun eräpäivä on edellisen kuukauden viimeinen päivä eli esim. maaliskuun jäsenmaksu tulee maksaa helmikuun loppuun mennessä. Maksun viestiksi treenaajan nimi ja kuukausi, mitä maksu koskee. Voit myös maksaa useamman kuukauden kerrallaan kunhan ilmoitat siitä maksun viestissä. Treeneissä vastuuvetäjä pitää yllä kävijäseurantaa.

Treenipaikka on samassa tilassa Kickboxing Team Oulun kanssa osoitteessa Uusikatu 35. Sissänkäynti talon päädystä Nummikadun puolelta.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin sähköpostilla cfograpplingteam@gmail.com tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: