Meidän seura

CFO Grappling Team on vuonna 2016 perustettu kamppailu-urheiluseura. Lajivalikoimaamme kuuluu Brasilialainen jujutsu sekä lukkopaini. Meillä painii aloittelijoiden ja kokeneiden konkareiden lisäksi myös junioreita ja muiden kontaktilajien kuten painin ja judon erikoismiehiä ja -naisia. Meillä harjoitteluun ei kuitenkaan vaadita yhtään mitään kokemusta kamppailulajeista. Jokainen on lähtötasosta riippumatta tervetullut tutustumaan treeneihimme milloin tahansa!

Ilmapiiri paineissamme on rennon letkeä, vaikka välillä päästä puristellaan ihan tosissaan. Treeneissämme valmentaja huomioi niin vasta-alkajat kuin kokeneet painijyrätkin ja jokainen saa takuulla hyvää oppia.

Toukokuussa 2019 aloitimme yhteistyön Oululaisen Kickboxing Teamin kanssa. Treenitilamme sijaitsevat samassa tilassa KBT:n kanssa osoitteessa Uusikatu 35. Grappling Team vastaa seurojen lukkopaini- ja brasilialaisen jujutsun treeneistä ja jäsenemme voivat osallistua KBT:n tarjoamiin vapaaottelutreeneihin.

Tarinamme alkoi, kun Crossfit Oululla nosteli puntteja muutamia BJJ:n ja lukkopainin harrastajia. Asiat loksahtivat kohdilleen ja saimme käyttöömme molskin. Tilat järjestyivät Crossfit Oulun seinien sisältä. Siitä siis juontaa juurensa seuran nimi CFO Grappling Team. Treenitila on vaihtunut pariin otteeseen, mutta sama leppoisa meininki jatkuu. Olemme Suomen BJJ-liiton ja ADCC Finlandin jäseniä.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: