Treeniajat

Grappling Teamin harjoitusajat 1.6.2020 alkaen (voimassa toistaiseksi):

Arkipyhien ja esim. talvilomaviikon aikana treeniajoissa saattaa olla poikkeuksia. Näistä tiedotetaan Facebookin Cfo Grapplers -ryhmässä.

Keskiviikko    19.00 -20-30 BJJ

Perjantai         18.00 – 19.30 Lukkopaini / Nogi

Lauantai         11.00 – n. 13.00 Open Mat

 Mahdolliset muut aamu- ja päivätreenit huudellaan Grapplersien Facebook -ryhmässä.

Pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota henkilökohtaiseen hygieniaan ja käsien pesuun saippualla / desinfiointiin salille tultaessa, ennen treenejä ja treenien jälkeen.

Korostamme jokaisen omaa vastuuta huolehtia itsestään, läheisistään ja riskiryhmään kuuluvista. Jokaisen kannattaa omalla kohdallaan miettiä, mitä se tarkoittaa. Kontaktilajissa tarttumisriski on hyvin korkea. Treeneihin ei saa tulla jos sinulla tai samassa taloudessa asuvalla on pieniäkään sairauden oireita. Mikäli olet käynyt treeneissä ja sairastut koronaviruksen aiheuttamaan sairauteen 5 päivän sisällä, tulee siitä ilmoittaa viipymättä seuran hallitukselle tai treenien vetäjälle.              

Uusikatu 35, samassa tilassa Kickboxin Team Oulun kanssa. Kulku rakennuksen päädystä Nummikadun puolelta. Grappling Teamin jäsenet voivat osallistua myös KBT:n vapaaottelutreeneihin.

* Yhteinen treeniaika kaikille Grappling Teamin ja KBT:n harrastajille, KB/MT/MMA/SW

** Aamutreeneihin ilmoittaudutaan Facebookissa CFO Grapplers -ryhmässä. Ryhmässä myös muuta ajankohtaista tietoa treeneistä tai mahdollisista muutoksista. Ryhmään voivat liittyä kaikki lajin harrastajat yli seurarajojen.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: